Tuesday, December 22, 2009

Συγχαρητήρια στον Τουμάζο Τσιελεπή


Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) χαιρετίζει τη θαρραλέα επίθεση του Προεδρικού Συμβούλου Τουμάζου Τσιελεπή κατά του οχλοδημοκράτη διαχρονικού πολέμιου της Ιδεολογίας του Φασισμού στην Κύπρο, Βάσου Λυσσαρίδη.

Το "εξαπτέρυγο του Μούσκου" όπως ευφυώς είχε χαρακτηριστεί από τους ομοϊδεάτες μας της θρυλικής ΕΟΚΑ-Β, έφθασε σε σημείο να θεωρείται ως περίπου η "ιερή αγελάδα" της πολιτικής ζωής της Κύπρου, που κανείς δεν μπορεί να την πειράξει.

Η οργανωμένη αντιδιζωνική εκστρατεία και προσπάθεια απαξίωσης του κύρους αυτού του ακούραστου εργάτη του Φυλετισμού και του Εθνικού Διαχωρισμού Τουμάζου Τσιελεπή, δείχνει ότι στην Κύπρο υπάρχει ένας επικίνδυνος και ανατρεπτικός υφέρπων ενιαιοκρατισμός, όπου Έλληνες και Τούρκοι θα αναγκαστούν να ζουν μαζί σε ένα ενιαίο οχλοδημοκρατικό κράτος.

Ο Βάσος Λυσσαρίδης υπήρξε δυστυχώς ένα όργανο της Διεθνούς Δημοκρατικής Συνωμοσίας ενάντια στο Φυλετισμό. Γνωστές είναι οι σχέσεις του με τον διαβόητο τρομοκράτη Νέλσον Μαντέλα, η παράνομη απελευθέρωση του οποίου, οδήγησε στην κατάρρευση του κραταιού λειτουργικού και βιώσιμου απαρτχαϊκού κράτους και στην εξάλειψη του ιστορικού θεσμού των μπαντουστάνς. Πολέμησε την ιδεολογία μας με πάθος και πρωτόγνωρο μίσος.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) δηλώνει ότι θα σταθεί ασπίδα στις προσπάθειες σπίλωσης του ονόματος του έγκριτου νομικού Τουμάζου Τσιελεπή και ότι θα συνδράμει στην ειλικρινή προσπάθεια του Προέδρου της Κυβερνήσεως, να μεταφορφώσει το οχλοδημοκρατικό άστικο κράτος σε απαρτχαιντικό διζωνικό συνεταιρισμό δύο συνιστώντων "states".

Kıbrıs'ta FAŞI.K.K. Engellenemez
Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. στην Κύπρο

Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

Sunday, December 20, 2009

Γιατί η διζωνική είναι καλύτερη από το «ενιαίο κράτος» του ‘60

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) προσυπογράφει το πιο κάτω άρθρο του κ. Γλαύκου Ξένου.

Ο Γλαύκος Ξένος είναι ένας από τους πιο συνεπείς ιδεολόγους του κληριδικού Ρεαλισμού και ένας αγνός μαχητής υπέρ του Απαρντχάιντ της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Το πιο κάτω κείμενό του, αν και μικρό, αποτελεί ένα από τα καλύτερα κείμενα αποδόμησης των επιχειρημάτων των οχλοδημοκρατών υποστηρικτών λύσεων τύπου "ενιαίου κράτους" και "συνύπαρξης Ε/κ-Τ/κ".

Το σθένος και η απαράμιλλη αγωνιστικότητα του Γλαύκου Ξένου, ως δημοσιογράφου αλλά και ως ανθρώπου με επαφές και προσβάσεις στους κύκλους του (προσωρινά μη-αναγνωρισμένου) τουρκικού συνεταιρικού κρατιδίου του Βορρά, μας εμπνέουν και μας δείχνουν τον δρόμο για μια φυλετικά καθαρή, ελληνική νότια Κύπρο.

ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ!

εφημερίδα: Αλήθεια
ημ/νια δημ.: 12 Δεκεμβρίου 2009
συγγραφέας: Γλαύκος Ξένος

Την απαραίτητη διαφώτιση για τη μόνη εναπομείνασα λύση της διζωνικής ομοσπονδίας απέφυγαν να την κάνουν όλες οι μεταεισβολικές κυβερνήσεις.

Η λύση του 1960 ήταν ένας οδυνηρός, αλλ’ αναπόφευκτος συμβιβασμός, για την αποτροπή δυσμενών εξελίξεων. Και εκαλύφθη με το γνωστό «νενικήκαμεν» του Μακαρίου. Ο ίδιος ο Τάσος Παπαδόπουλος την θεώρησε ύστερα από μισό αιώνα ως «ευλογία».

Όμως η λύση της διζωνικής, στη βάση των αρχών που έχουν προσυμφωνηθεί, δεν είναι χειρότερη αλλά καλύτερη. Βολεύτηκαν, όμως, αρκετοί από τους απορριπτικούς σε υπουργικές καρέκλες και βουλευτικές έδρες του καθεστώτος του ’60, που μόνο κατ’ όνομα αποτελούσε «ενιαίο κράτος». Και οι οσφυοκαμπτικές υποκλίσεις τους στο Μακάριο ήταν και πάλιν για τις θέσεις.

Συγκεκριμένα το προηγούμενο σύνταγμα, με το οποίο η Κύπρος εισήλθε στον ΟΗΕ ως κράτος μέλος του, προνοούσε όχι μόνο για βέτο του Τούρκου αντιπροέδρου και χωριστές κοινοτικές συνελεύσεις και χωριστές πλειοψηφίες. Έδινε παράλληλα τη δυνατότητα στην τ/κ κοινότητα, μέσα στις συγκρουσιακές αντιπαλότητες που αναπτύσσονταν τότε, να παραλύσει το ενιαίο κράτος, καταψηφίζοντας τις φορολογίες. Σε καθεστώς διζωνικής προάγεται το αμοιβαίο όφελος, απαιτείται συνεργασία και καταργείται η αντιπαλότητα.

Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

Thursday, December 10, 2009

Το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. ζητά αναθεώρηση του ιταλικού συντάγματος

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) καταδικάζει την υποκρισία των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατών στην Ιταλία, οι οποίοι αρνούνται να καταργήσουν την πρόνοια του Ιταλικού Συντάγματος, με την οποία και απαγορεύεται η επανασύσταση του Φασιστικού Κόμματος της Ιταλίας.

Το Κόμμα που συνέβαλε τα μέγιστα στην οικοδόμηση της σύγχρονης Ιταλίας και αναδιαμόρφωσε την ιταλική οικονομία, η οποία μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου βρισκόταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) έχει γίνει λήπτης πληροφοριών ότι επίκειται εισαγωγή παρόμοιας πρόνοιας που θα απαγορεύει τη λειτουργία και δράση του φασιστικού πολιτικού κινήματος στην Κύπρο. Καλούμε τον Πρόεδρο Χριστόφια, του οποίου το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είναι ο πιο συνεπής υποστηρικτής στην προσπάθειά του για τη την επιβολή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, να εμποδίσει τις προσπάθειες φίμωσης των Κύπριων φυλετιστών.

ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟΣ- ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.)
Γραφείο Διεθνών Σχέσεων

Wednesday, December 9, 2009

Ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά των Κυπρίων φυλετιστών

Οι Ιππότες της Κου Κλουξ Κλαν (the Knights of the Ku Klux Klan) είναι ένα σύγχρονο κίνημα που εργάζεται στο πνεύμα της παράδοσης της πρώτης Κου Κλουξ Κλαν του 1865. Εδράζεται στο Αρκάνσας και εθνικός Διευθυντής είναι ο Πάστορας Τόμ Ρομπ. Ο π. Ρομπ είναι ένας από τους πιο ικανούς ομιλητές και υπερασπιστές των λευκών δικαιωμάτων.

Ο πάστορας Ρομπ έχει θέσει ως στόχο του τον εκσυγχονισμό του λευκού κινήματος και την επαναφορά του στην πολιτική σκηνή. Το 2002 το Κόμμα των Ιπποτών αναγνωρίστηκε επίσημα. Αγωνίζεται για την οικοδόμηση ενός κινήματος που θα φέρει τους Λευκούς Χριστιανούς στην κυβέρνηση και δεν υποστηρίζει την βίαιη σύγκρουση και τις εθνοτικές διαμάχες με τους Αφρο-Αμερικάνος.

Κάτω από την ηγεσία του πάστορα Ρόμπ, συνεργάτες σε όλη την Αμερική εργάζονται σκληρά καθημερινά για να έχουν τα παιδιά των λευκών φυλετιστών ένα καλύτερο μέλλον.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) εμπνέεται από τους αγώνες της ΚΚΚ. Θέλουμε κι εμείς τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά των φασιστών και φυλετιστών Κυπρίων, να μπορούν να ζουν ελεύθερα στη νότια, εθνικά καθαρή, Κύπρο.

ΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ

ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ Η ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

Tuesday, December 8, 2009

Προτάσεις του ΦΑΣΙΚΚ προς τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) ανακοινώνει ότι στηρίζει τις συναντήσεις Χριστόφια-Ταλάτ στις οικίες των δύο ηγετών στην Κερύνεια και στο Κελλάκι της Λεμεσού.

Επισκέψεις από νότο προς βορρά και αντίστροφα, βοηθούν πιστεύουμε, στην καλλιέργεια του αισθήματος του επισκέπτη σε ξένο μέρος και συνεπώς στην εδραίωση της φιλοσοφίας του φυλετικού διαχωρισμού, τον οποίο και εμείς στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Εμπειρογνώμονες-μέλη του Φασιστικού Κόμματος Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.), με μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Διεθνείς Σχέσεις, με ειδίκευση στον Φυλετικό Συγκεντρωτισμό, τον Εθνικισμό και το Conflict Resolution προετοιμάζουν έγγραφα τα οποία θα αποστείλουν στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, καταθέτοντας δικές τους προτάσεις ως "τροφή για σκέψη" (food for thought - denkenspeize).

Ευελπιστούμε πως οι δύο ηγέτες δεν θα μας αγνοήσουν και θα συμβουλευτούν τις προτάσεις που εμπεριέχονται στις εργασίες μας, οι οποίες άπτονται συνταγματικών, νομικών, πολιτισμικών και οικονομικών πτυχών της επιδιώκωμενης λύσης.

ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ!

Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

Monday, December 7, 2009

Αλληλεγγύη στον Πρόεδρο: Να αυξηθεί ο έλεγχος των ρυπαροφυλλάδων

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) στέκεται αλληλέγγυο προς το ΑΚΕΛ και την κυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια στον πόλεμο που δέχεται από οχλοδημοκρατικά, ανθελληνικά και αντιρατσιστικά στοιχεία.

Ρυπαροφυλλάδες και λιβελλογραφήματα σαν αυτά του "Κυπριακού Ποντικιού" πρέπει να καίγονται συμβολικά δημοσίως και οι συντάκτες τους να υπηρετούν σε σωφρονιστικά ιδρύματα για περιορισμένο, έστω, χρονικό διάστημα για παραδειγματισμό.

Κανείς δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης του Κυπριακού στα πλαίσια της προ-1994 Νοτίου Αφρικής.

Οι άπλυτοι, οχλοδημοκράτες, ανθέλληνες και αντιρατσιστές θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ατσάλινο λαϊκό ρεύμα υποστηρικτών του Προέδρου, οι οποίοι θα σταθούν ως γρανιτένιο τείχος και εμπόδιο στους υπονομευτές της λύσης και τους οπαδούς του κοινού οχλοδημοκρατικού κράτους με τους αλλόφυλους Τουρκοκύπριους.

ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ!

Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

Ο Αγών Μας

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) υποστηρίζει μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στα πλαίσια της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, που θα διασφαλίζει τον φυλετικό διαχωρισμό μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την κυβέρνηση Χριστόφια για την προσπάθεια της να θεμελιώσει ένα λειτουργικό σύνταγμα, όπου η καταγωγή θα παίζει τον πρώτο ρόλο. Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίζεται πως ελάχιστοι Τούρκοι θα κατέχουν θέσεις στον δημόσιο τομέα, στην αστυνομία, στον στρατό, στην παιδεία, και έτσι οι περισσότερες θέσεις θα ανήκουν στους Έλληνες.

Όραμα του Φασιστικού Κόμματος Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) μας μια Κύπρος αδέσμευτη, διζωνική, δικοινοτική, με δύο φυλετικά καθαρά κρατίδια όπου ο Ελληνικός λαός του νότιου κρατιδίου θα είναι ο απόλυτος αφέντης στον τόπο του, χωρίς τους Τούρκους στα πόδια μας.

ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ!