Wednesday, February 10, 2010

Το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. στο Υπουργείο Παιδείας

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.), ανακοινώνει ότι έχει δημόσια εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στην κυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια, μέσω διαχείρισης ενός ζωτικού υπουργείου από το κόμμα μας.

Η ευκαιρία για επίσημη συνεργασία των Κυπρίων φυλετιστών του ΦΑΣΙ.Κ.Κ. με τους φυλετιστές-ρατσιστές του ΑΚΕΛ, που υποστηρίζουν και αυτοί με πάθος τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, είναι πιστεύουμε επιβαλλόμενη, για τη σωτηρία της Κύπρου και της φυλής.

Βεβαίως δεν ξεχνούμε τις διαφορετικές ιστορικές προσεγγίσεις μας και καταβολές μας, καθώς και την ιστορικά καταγεγραμμένη στήριξη του Κομμουνισμού από το ΑΚΕΛ. Όμως παράλληλα δεν ξεχνούμε ότι ο ιστορικός ηγέτης του ΑΚΕΛ Στάλιν είχε σε δεδομένη χρονική στιγμή, συνεργαστεί με τον δικό μας ιδεολογικό συγγενή, τον Αδόλφο Χίτλερ, επιστήθιο φίλο και συναγωνιστή του ιδεολογικού πατέρα του ΦΑΣΙ.Κ.Κ. Μπενίτο Μουσολίνι. Επιπλέον τρέφουμε την ίδια απέχθεια για τον τρομοκράτη Β. Λυσσαρίδη, το μεγάλο αυτό εχθρό των φασιστικών ιδεών μας και μοιραζόμαστε με το ΑΚΕΛ "κοινούς αγώνες" εναντίον του.

Η υπονομευτική αποχώρηση της οχλοδημοκρατικής ΕΔΕΚ από την κυβέρνηση Χριστόφια, δίνει την ευκαιρία στον Πρόεδρο Χριστόφια, για ανοίγματα στις άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου, όπως στο ΦΑΣΙ.Κ.Κ., το οποίο με συνέπεια στηρίζει τον Πρόεδρο Χριστόφια.

Το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. διαπιστώνοντας κενά στην εκπαίδευση των νέων μας, τα οποία δυστυχώς δεν αφέθηκε ο νυν Υπουργός Παιδείας να καλύψει -μετά από παρεμβάσεις των οχλοδημοκρατών του τέως παπαδοπουλικού στρατοπέδου-, έχει επικοινωνήσει με το κυβερνών ΑΚΕΛ και με το γραφείο του Προέδρου Χριστόφια και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τη διαχείριση του Υπουργείου Παιδείας.

Το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. θα ανακοινώσει σύντομα, το πρόγραμμά του για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Βάρος θα δοθεί βεβαίως στα σχολικά εγχειρίδια. Ιστορικά βιβλία όπως "Ο Αγών μου" του Α. Χίτλερ καθώς και λογοτεχνικά αριστουργήματα όπως "Η Ερωμένη του Καρδιναλίου" του Μ.Μουσολίνι, θα καθιερωθούν ως υποχρεωτικά σχολικά εγχειρίδια. Βάρος επίσης θα δοθεί στη μαθητική στολή, η οποία θα είναι μαύρη στρατιωτική με άσπρη τριγωνική κουκούλα κατά τα πρότυπα των φυλετιστών του αμερικανικού Νότου.

Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.)
http://fasikk.blogspot.com

1 comment:

  1. Ρε Αιμιλιανίδη παλιόπαιδο τζιαι οι άλλοι της παρέας σου εν εσύ που κάμνεις τούτο το σαμποτάζ;

    ReplyDelete