Thursday, November 18, 2010

Απλώνουμε το χέρι προς την ΚΙΣΑ

Στη φωτογραφία, μέλη του ΦΑΣΙΚΚ και της ΚΙΣΑ, δίνουν ένα καλό μάθημα στους αντιδιζωνιστές και ψευδοεθνοφυλετιστές

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) παρακολουθεί με πολλή ανησυχία τα όσα διαδραματίζονται στο εσωτερικό μέτωπο. Γινόμαστε μάρτυρες μιας οργανωμένης και συστηματικής προσπάθειας υπονόμευσης του Προέδρου Χριστόφια και της Κυβερνήσεως του, καθώς και του πλαισίου των διαπραγματεύσεων (της πολυπόθητης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας).

Πιστεύουμε ότι στον καλό και τίμιο αγώνα μας για ένα βιώσιμο φυλετικό διαχωρισμό, δεν έχουν θέση οι διχαστικές προσεγγίσεις του παρελθόντος. Γι' αυτό απλώνουμε χέρι φιλίας και συνεργασίας σε όλες τις όμορες δυνάμεις.

Με θλίψη παρατηρήσαμε τους συναγωνιστές της Κίνησης για Ισότητα, Στήριξη και Αντιρατσισμό (Κ.Ι.Σ.Α.), να αποκαλούν "Ναζί" διάφορα ανομοιογενή σύνολα, που ποτέ δεν πίστεψαν και ποτέ δεν ασπάστηκαν τον πραγματικό φασισμό όπως εμείς. Απέδιδαν δε οι συναγωνιστές, ένα αρνητικό περιεχόμενο στο Ναζισμό.

Εμείς, χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις, αλλά με εμμονή στο μακροχρόνιο στόχο της φυλετικής διαίρεσης, είμαστε διατεθειμένοι να δείξουμε αρκετή ευελιξία. Γι' αυτό και υποστηρίξαμε, με παρουσία μας στο χώρο, το "Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Rainbow" της ΚΙΣΑ και ροπαλοφόροι μας ενίσχυσαν τις τάξεις της ΚΙΣΑ ενάντια στους ψευδοεθνικιστές και ψευδοεθνοφυλετιστές του ΚΕΑ και τους λαρνακείς πολίτες.

Το πράξαμε για δύο λόγους:

1) γιατί αμφισβητούμε τον πραγματικό εθνοφυλετισμό των "κυρίων" αυτών. Πάμπολλες φορές τους είδαμε να αντιμάχονται τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και να αναφέρονται σε μελανά σημεία της ιστορίας του ελληνισμού, όπως η αποφράδα ημέρα της 28ης Οκτωβρίου. Αποκαλούν μάλιστα "φασίστες" τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους, δίδοντας την εντύπωση ότι ο Φασισμός είναι κάτι μιαρό.

Ο Φασισμός κύριοι ψευδοεθνοφυλετιστές, είναι ότι πιο παραγωγικό και ιερό συνέλαβε ο ανθρώπινος νους. Το μόνο βιώσιμο οικονομικά και πολιτικά σύστημα. Ένα σύστημα που έπρεπε να το πολεμήσουν άπειρες ανομοιογενείς και καιροσκοπικά συνδεδεμένες δυνάμεις και να υιοθετήσουν πολλές άνανδρες μεθόδους, για να το νικήσουν κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

2) γιατί πιστεύουμε ότι συγκεκριμένοι συμβιβασμοί πρέπει να γίνουν, για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος. Έτσι, εάν η ανεξέλεγκτη μετανάστευση μουσουλμάνων, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φόβητρο και ως μέσο προπαγανδιστικής προώθησης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, εμείς είμαστε διατεθειμένοι να την αποδεχθούμε ως ένα προσωρινό μέτρο.

Είμαστε λοιπόν έτοιμοι για συναγωνιστική συμπόρευση με τους συναγωνιστές της ΚΙΣΑ. Άλλωστε τα όσα μας συνδέουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Όπως επισήμανε ο οχλοδημοκράτης Σάββας Παύλου (αλλά είχε δίκαιο) η ΚΙΣΑ διακατέχεται από κρυπτοφασισμό.

Ο κρυπτοφασισμός είναι κοντά στη δική μας ιδεολογία και είναι το προστάδιο του φανερού και διαφημιζόμενου Φασισμού. Επίσης η ΚΙΣΑ, όπως κι εμείς, εμμένει στο διζωνικό απαρτχαικό όραμα της ΔΔΟ. Ταυτίζεται και αυτή με την πολιτική Χριστόφια και υποστηρίζει τις διώξεις και τον πολιτικό στιγματισμό των αντιφρονούντων (όπως αυτή του ακραίου εξτρεμιστή αντιδιζωνικού Ξ.Ξενοφώντος τον περασμένο Mάιο).

Οπότε συναγωνιστές πάψτε να κρύβεστε. Απαλλαγείτε από τον Κρυπτοφασισμό και δείξετε το πραγματικό φασιστικό σας πρόσωπο. Get out of the closet και ενώστε φανερά τις δυνάμεις σας με το ΦΑΣΙΚΚ, όπως έχει κάνει εδώ και καιρό το ΑΚΕΛ.

Και πάψτε να δίνετε τίτλους τιμής σε ιδεολογικούς μας αντιπάλους, όπως ο χιλιοδοξασμένος τίτλος του "Ναζί".

Σας απλώνουμε το χέρι μας και προσδοκούμε σε μια στενή φιλοδιζωνική και ατόφια φασιστική συνεργασία.

Φασιστικό Κόμμα Κύπρου ΦΑΣΙ.Κ.Κ.

5 comments:

 1. Καλά ρε φίλε ειλικρινά εν σε καταλαβαίνω. Χρήζεσαι Φασίστας και συμφωνείς πως οι του ΚΙΣΑ είναι ψευδοφασίστες και θα πρέπει να γίνουν φανεροί Φασίστες . Για εμένα χρησιμοποιήθηκε η ίδια λέξη για να περιγραφούν δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις. Κατά την δική σου θέση με την λέξη Φασίστας εννοείς τον Εθνικιστής. Οι άλλοι τώρα που κατηγορούν την διακυβέρνηση Χριστόφια ως φασιστική υπονοούν ολοκληρωτικό καθεστώς. Άρα δες τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Ακούμε ΔΔΟ ( όπως την έχει με το νου του ο πρόεδρος) . Εσύ το μεταφράζεις «εμείς ποδά- αυτοί ποτσί» και σου αρέσει έτσι . Εγώ το μεταφράζω «εμείς ποδά- αυτοί ποτσί τσιαι ποδά με αυξημένα δικαιώματα » και δεν μου αρέσει. Άρα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το όνομα ΔΔΟ. Ας δούμε τα πράγματα επί της ουσίας. Δηλαδή εσύ σαν φασίστας ( εθνικιστής) δέχεσαι 50000 έποικους και σταθμισμένη ψήφο. Ειλικρινά εν καταλαβαίνω τι σόι φασίστας είσαι . Δαμέ ο Χιτλέρ που από ότι καταλαβαίνω εν κάτι σαν το σύμβολο σας , ήθελε να πιάσει ούλλο το κόσμο όχι να δεχτεί να του πιάν κομμάτι . Εγώ δεν λέω όχι στη ΔΔΟ γιατί απλά το όνομα δεν τα λέει και πολλά. Το περιεχόμενο με ενδιαφέρει . Σίγουρα όμως δεν δέχομαι παραμονή εποίκων και σταθμισμένη ψήφο και ότι άλλο πρόκυψη στο μέλλον που με κάμνει να νιώθω πως απειλούμε . Εσύ σαν φασίστας δέχεσαι;;; Εγώ φασίστα που να κάνει υποχωρήσεις και να δίνει δικαιώματα σε άλλους εν εξανάκουσα πάντως. Με το συμπάθκιον δηλαδή .

  Βαβυλώνιο Τέρας ….. Παράφρων

  ReplyDelete
 2. Πουλάνε τρέλλα τα παιδιά...

  ReplyDelete
 3. αγαπητοι επιτροποι του χριστοφιας γουωτς λετε να μην ξερουμε οτι εσεις κανατε το φασικκ?αφου ειναι ενα ψυχαγωγικο γκρουπ σαν το δικο σας.

  ReplyDelete
 4. μαλάκα ό,τι να'ναι...σοβαρά...

  ReplyDelete
 5. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟNovember 24, 2010 at 7:41 PM

  ΕΤΣΙ...

  ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

  ΦΑΣΙΚΚ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ-ΦΑΣΙΚΚ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ.

  ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΕΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ!!!

  ReplyDelete