Thursday, March 11, 2010

Δικαίωση του φασισμού και του ρατσισμού

Στη φωτογραφία, βλέπουμε το χάρτη της Γαλλίας, επί εποχής γερμανικής κυριαρχίας. Όπως φαίνεται, το Στρασβούργο, όπου και εδρεύει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βρισκόταν στις περιοχές που προσαρτήθηκαν στο Γ' Ράιχ. Είναι αυταπόδεικτο, ότι οι παραδοσιακές εθνικιστικές και ρατσιστικές ιδέες μας, έχουν παραμείνει ζωντανές στο πέρασμα του χρόνου.


Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.), ανακοινώνει την ικανοποίησή του για τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες και δικαιώνουν πλήρως τις φυλετικοδιαχωριστικές ιδέες μας.

Κατά πρώτο λόγο, η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), ενισχύει τη φυλετικοδιαιρετική δομή του Κυπριακού κράτους και την εγκαθίδρυση μίας βιώσιμης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Επιτέλους, μπορεί να μπει ένας φραγμός, στην παράλογη διεκδίκηση παλαιών ιδιοκτητών περιουσιών και των τέκνων τους, να επανακτήσουν τις περιουσίες τους, κάτι το οποίο και δυναμιτίζει τα θεμέλια της διζωνικής λύσης την οποία διεκδικούμε. Όπως ορθά έγραψε χθες η φιλική προς τις ιδέες μας εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗΣ":

"Εν ολίγοις η απόφαση του ΕΔΑΔ ίσως δίνει διέξοδο και στην ε/κ και στην τ/κ πλευρά να καθορίσουν τη συζήτηση του περιουσιακού κατά ένα τρόπο που ίσως δώσει κάποιες διεξόδους. Σήμερα η ε/κ πλευρά στις συνομιλίες θέτει ως κόκκινη γραμμή το first option των ιδιοκτητών Ελληνοκυπρίων σε ό,τι αφορά τη συζήτηση του περιουσιακού, ενώ η τουρκοκυπριακή προτάσσει το first option των Τ/Κ χρηστών. Η απόφαση του ΕΔΑΔ ίσως λύσει το γόρδιο δεσμό αναζητώντας μια ισορροπία σε ό,τι αφορά την προτεραιότητα μεταξύ ιδιοκτησίας και χρήσης, κινούμενο στην πολιτική αρχών που ήδη οι δύο ηγέτες εξήγγειλαν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο, επιστροφή, ανταλλαγή, αποζημιώσεις.

Εν κατακλείδι η απόφαση του ΕΔΑΔ όσο κι αν δεν μας αρέσει ίσως σύντομα αποδειχθεί (ιδιαίτερα για τους Τ/Κ που πανηγυρίζουν) ότι είναι περισσότερο ισορροπημένη απ' όσο φαίνεται."

Κατά δεύτερο λόγο, είχαμε την πολύ επιτυχημένη εκστρατεία της κυβέρνησης του Δ. Χριστόφια, για ενημέρωση του κοινού για τα θετικά της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Μάλιστα, ιδιαίτερη μνεία στην ικανοποίηση του κινήματός μας, κάνει και η άλλη φιλική προς τις ιδέες μας εφημερίδα, η "Χαραυγή", η οποία και γράφει τα ακόλουθα:


"ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Κύπρος και ομοσπονδία»

Πολύ θετικά σχόλια ακούγονται από τους απλούς πολίτες, οι οποίοι διάβασαν το ενημερωτικό φυλλάδιο που έκδωσε η Κυβέρνηση για την επιδιωκόμενη ομοσπονδιακή μορφή λύσης του κυπριακού προβλήματος. Για πρώτη φορά οι πολίτες διάβασαν και ενημερώθηκαν, κατά τρόπο επίσημο και επιστημονικό, για τις βασικές αρχές που διέπουν ένα ομοσπονδιακό σύστημα, όπως και για τι σημαίνει διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία. Το συγκεκριμένο φυλλάδιο δίνει απαντήσεις και συμπληρώνει μεγάλα κενά ενημέρωσης των πολιτών. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και ενθαρρυντική και χρειάζεται να υπάρξει και συνέχεια με περισσότερη ενημέρωση και εμβάθυνση των εννοιών της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας."

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το δημοσιέυμα εννοεί εμάς, τους Κύπριους ρατσιστές και φυλετιστές πολίτες.

Οι πολιτικές θέσεις του Φασιστικού Κόμματος Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.), επιτέλους δικαιώνονται και βρίσκουν απήχηση, τόσο σε επίσημο κυβερνητικό και ενημερωτικό επίπεδο στην Κύπρο, αλλά και σε επίσημα πανευρωπαϊκά σώματα, όπως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η ιδέα του φασιστικού φυλετικού διαχωρισμού των διαφορετικών εθνικών ομάδων, ανάγεται σε κυρίαρχη πανευρωπαϊκή πολιτική. Καλούμε την κυβέρνηση Χριστόφια να συνεχίσει να οδηγεί το κυπριακό κράτος στις ράγες του ρατσισμού και του φυλετισμού, απομονώνοντας τους λογής λογής τραμπούκους οχλοδημοκράτες που επιχειρούν να επιβάλουν τις δικές τους ψευδομοντέρνες ιδέες της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης και της ειρηνικής συμβίωσης ανάμεσα στους λαούς και τις εθνικές ομάδες, σε πλαίσια (άκουσον άκουσον) "ελευθερίας, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων"!

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) δράττεται της ευκαιρίας για να επαναλάβει για μια ακόμη φορά, τη στήριξή του στην πολιτική του Δ. Χριστόφια και της κυβερνήσεώς του.

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.)
Γραμματεία Φυλετικού Σχεδιασμού

3 comments:

  1. Τι πράμα είσαστε εσείς μωρέ;;;; Τι φρούτο είσαστε, από που εμφανιστήκατε;;

    Αλλά εντάξει, το καταλάβαμε. Πλέον ούτε οι φασίστες δεν κρύβετε τις αρρωστημένες απόψεις σας.

    Το ΑΚΕΛ τι έχει να πει τώρα που οι δηλωμένοι φασίστες το υποστηρίζουν τόσο φανερά; Εκεί σας θέλω ΑΚΕΛες "αντιστασιακοί".

    ReplyDelete
  2. pete alona re! oso gia sena re pentarogiorkos prepei na exeis iq patatas...

    ReplyDelete
  3. Μάρκος ΜεταξόπουλοςApril 2, 2010 at 10:26 AM

    Εγώ νομίζω πως μια συγκυβέρνηση ΑΚΕΛ-ΦΑΣΙΚΚ-ΔΗΚΟ θα λύσει τα προβλήματα του τόπου μια και καλή.

    Φωτιά και τσεκούρι στους μη-προσκυνημένους!

    ReplyDelete