Sunday, May 16, 2010

Μακάριος Δρουσιώτης και ΑΚΕΛ μας δείχνουν το δρόμο!


Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) θέλει να συγχαρεί το συναγωνιστή Μακάριο Δρουσιώτη και το αδελφό μας κόμμα ΑΚΕΛ για την από κοινού επιχείρηση απαλλαγής της κυπριακής κοινωνίας από τους ενοχλητικούς οχλοδημοκράτες του Christofias-Watch.


Με τη στάση τους, αποδεικνύουν ότι είναι πραγματικοί υπέρμαχοι του Φασισμού και των ορθών επιστημονικών φασιστικών μεθόδων και πρακτικών, τις οποίες το Κόμμα μας, υιοθετεί και υπερθεματίζει.


Μόνο χαρά και νοσταλγία μας δημιουργεί, η πρωϊνή έφοδος 4 οργάνων της τάξεως, σε οχλοδημοκρατική γιάφκα, καθώς και οι κατασχέσεις, συλλήψεις και προσαγωγές. Αυτά μας παραπέμπουν στις χρυσές εποχές που η ιδεολογία μας βρισκόταν στην εξουσία και που αντιμετωπίζονταν τα διάφορα κομμουνιστικά, εβραϊκά και άλλα ταραχοποιά στοιχεία με παρόμοιες μεθόδους.


Καταδικάζουμε επίσης τον τραμπούκο οχλοδημοκράτη Ξενοφώντος, ο οποίος, είτε συνδέεται είτε όχι με το εν λόγω Blog, είναι γνωστό αντιφασιστικό στοιχείο, με δεδηλωμένες απόψεις εναντίον του Φυλετικού Διαχωρισμού της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας! Είναι επίσης ο Ξενοφώντος, γνωστό εξαπτέρυγο του εξαπτέρυγου του Μούσκου, πολέμιου της ιδεολογίας μας, Βάσου Λυσσαρίδη.


Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου, δηλώνει δημόσια τη στήριξή του στο συναγωνιστή Μακάριο, τον οποίον έχει εκτιμήσει ιδιαίτερα, μετά την επίσκεψή του στον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν και με τον οποίο μας ενώνουν κοινά οράματα για ένα βιώσιμο εθνικό γεωγραφικό διαχωρισμό της Κύπρου.


Δηλώνουμε επίσης δημόσια, ότι θα προτείνουμε στο συναγωνιστή Μακάριο, τη συμπερίληψή του στα ψηφοδέλτια του Κόμματός μας, είτε αποφασίσουμε να κατέλθουμε αυτόνομα στις εκλογές, είτε συμπεριληφθούμε ως "Νέες Δυνάμεις" στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ.


Οι αντιδιζωνικοί οχλοδημοκράτες πρέπει να αντιμετωπιστούν. Η άψογη συνεργασία Μακάριου και κυβέρνησης Δ. Χριστόφια, προς αυτή την κατεύθυνση, δείχνει το δρόμο σε όλους μας.


ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ (Τομέας Ψυχολογικού Πολέμου)

2 comments:

  1. Ρε Αιμιλιανίδη παλιόπαιδο εν εσύ τζιαι οι άλλοι της παρέας σου που κάμνετε τούτο το σαμποτάζ;

    ReplyDelete
  2. Τούτοι εδω (Οι ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) είναι μια κακοστημενη και βλακώδης προβοκάτσια των ηλιθίων του christofias watch.

    ΦΑΣΙ.Κ.Κ εν υπάρχει.

    ReplyDelete