Tuesday, December 8, 2009

Προτάσεις του ΦΑΣΙΚΚ προς τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) ανακοινώνει ότι στηρίζει τις συναντήσεις Χριστόφια-Ταλάτ στις οικίες των δύο ηγετών στην Κερύνεια και στο Κελλάκι της Λεμεσού.

Επισκέψεις από νότο προς βορρά και αντίστροφα, βοηθούν πιστεύουμε, στην καλλιέργεια του αισθήματος του επισκέπτη σε ξένο μέρος και συνεπώς στην εδραίωση της φιλοσοφίας του φυλετικού διαχωρισμού, τον οποίο και εμείς στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Εμπειρογνώμονες-μέλη του Φασιστικού Κόμματος Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.), με μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Διεθνείς Σχέσεις, με ειδίκευση στον Φυλετικό Συγκεντρωτισμό, τον Εθνικισμό και το Conflict Resolution προετοιμάζουν έγγραφα τα οποία θα αποστείλουν στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, καταθέτοντας δικές τους προτάσεις ως "τροφή για σκέψη" (food for thought - denkenspeize).

Ευελπιστούμε πως οι δύο ηγέτες δεν θα μας αγνοήσουν και θα συμβουλευτούν τις προτάσεις που εμπεριέχονται στις εργασίες μας, οι οποίες άπτονται συνταγματικών, νομικών, πολιτισμικών και οικονομικών πτυχών της επιδιώκωμενης λύσης.

ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ!

Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment