Tuesday, December 22, 2009

Συγχαρητήρια στον Τουμάζο Τσιελεπή


Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) χαιρετίζει τη θαρραλέα επίθεση του Προεδρικού Συμβούλου Τουμάζου Τσιελεπή κατά του οχλοδημοκράτη διαχρονικού πολέμιου της Ιδεολογίας του Φασισμού στην Κύπρο, Βάσου Λυσσαρίδη.

Το "εξαπτέρυγο του Μούσκου" όπως ευφυώς είχε χαρακτηριστεί από τους ομοϊδεάτες μας της θρυλικής ΕΟΚΑ-Β, έφθασε σε σημείο να θεωρείται ως περίπου η "ιερή αγελάδα" της πολιτικής ζωής της Κύπρου, που κανείς δεν μπορεί να την πειράξει.

Η οργανωμένη αντιδιζωνική εκστρατεία και προσπάθεια απαξίωσης του κύρους αυτού του ακούραστου εργάτη του Φυλετισμού και του Εθνικού Διαχωρισμού Τουμάζου Τσιελεπή, δείχνει ότι στην Κύπρο υπάρχει ένας επικίνδυνος και ανατρεπτικός υφέρπων ενιαιοκρατισμός, όπου Έλληνες και Τούρκοι θα αναγκαστούν να ζουν μαζί σε ένα ενιαίο οχλοδημοκρατικό κράτος.

Ο Βάσος Λυσσαρίδης υπήρξε δυστυχώς ένα όργανο της Διεθνούς Δημοκρατικής Συνωμοσίας ενάντια στο Φυλετισμό. Γνωστές είναι οι σχέσεις του με τον διαβόητο τρομοκράτη Νέλσον Μαντέλα, η παράνομη απελευθέρωση του οποίου, οδήγησε στην κατάρρευση του κραταιού λειτουργικού και βιώσιμου απαρτχαϊκού κράτους και στην εξάλειψη του ιστορικού θεσμού των μπαντουστάνς. Πολέμησε την ιδεολογία μας με πάθος και πρωτόγνωρο μίσος.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) δηλώνει ότι θα σταθεί ασπίδα στις προσπάθειες σπίλωσης του ονόματος του έγκριτου νομικού Τουμάζου Τσιελεπή και ότι θα συνδράμει στην ειλικρινή προσπάθεια του Προέδρου της Κυβερνήσεως, να μεταφορφώσει το οχλοδημοκρατικό άστικο κράτος σε απαρτχαιντικό διζωνικό συνεταιρισμό δύο συνιστώντων "states".

Kıbrıs'ta FAŞI.K.K. Engellenemez
Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. στην Κύπρο

Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

1 comment:

  1. ΚωστακόμπλεξDecember 23, 2009 at 2:51 PM

    Απαιτούμε κυβέρνηση συνεργασίας ΦΑΣΙΚΚ-ΔΗΣΑΚΕΛ με υπηρεσιακό πρόεδρο τον Τουμάζο Τσιελεπή για να τσιμεντώσουμε πέραν των 50,000 εποίκων: για να έχουμε ΚΑΙ Πρόεδρο ΚΑΙ Αντιπρόεδρο ΕΠΟΙΚΟ!

    ReplyDelete