Wednesday, December 9, 2009

Ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά των Κυπρίων φυλετιστών

Οι Ιππότες της Κου Κλουξ Κλαν (the Knights of the Ku Klux Klan) είναι ένα σύγχρονο κίνημα που εργάζεται στο πνεύμα της παράδοσης της πρώτης Κου Κλουξ Κλαν του 1865. Εδράζεται στο Αρκάνσας και εθνικός Διευθυντής είναι ο Πάστορας Τόμ Ρομπ. Ο π. Ρομπ είναι ένας από τους πιο ικανούς ομιλητές και υπερασπιστές των λευκών δικαιωμάτων.

Ο πάστορας Ρομπ έχει θέσει ως στόχο του τον εκσυγχονισμό του λευκού κινήματος και την επαναφορά του στην πολιτική σκηνή. Το 2002 το Κόμμα των Ιπποτών αναγνωρίστηκε επίσημα. Αγωνίζεται για την οικοδόμηση ενός κινήματος που θα φέρει τους Λευκούς Χριστιανούς στην κυβέρνηση και δεν υποστηρίζει την βίαιη σύγκρουση και τις εθνοτικές διαμάχες με τους Αφρο-Αμερικάνος.

Κάτω από την ηγεσία του πάστορα Ρόμπ, συνεργάτες σε όλη την Αμερική εργάζονται σκληρά καθημερινά για να έχουν τα παιδιά των λευκών φυλετιστών ένα καλύτερο μέλλον.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) εμπνέεται από τους αγώνες της ΚΚΚ. Θέλουμε κι εμείς τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά των φασιστών και φυλετιστών Κυπρίων, να μπορούν να ζουν ελεύθερα στη νότια, εθνικά καθαρή, Κύπρο.

ΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ

ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ Η ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment